Featured Posts

The black shirt with a twist
View Post

Featured Posts

A new must have from ALISIA ENCO
View Post

Featured Posts

ALISIA ENCO AT STITCH@COTERIE NEW YORK
View Post
To top
1 Feb

Coffee break cu Mihaela Frunza

camasa alba hora fetelor

Ne bucuram foarte mult atunci cand vedem doamne din mediul de afaceri romanesc care aleg sa poarte produsele noastre ALISIA ENCO. Astazi am stat de vorba cu doamna Mihaela Frunza, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu si psihoterapeut pentru a ne impartasi din experienta ei de viata si a ne inspira prin tinuta de business.

ALISIA ENCO: Visul dvs. din copilarie a fost sa deveniti medic, si ati devenit, dar intre timp viata v-a dus catre un alt nou drum. Cand v-ati dat seama ca va doriti altceva?

In urma cu aproape 20 de ani, am avut un obicei la  care vroiam să renunț. Fumam foarte mult și deja aveam simptome care ma deranjau. Am început să caut motivele care ma împiedicau să renunț la acest obicei. Eram medic și nu mi-am imaginat să fie atât de greu. Mi-am dat seama că mă depășea înțelegerea procesului. Așa am ajuns la librarie și la cărțile de NLP. Oare ce sa fie aici?

Am citit tot ce era la acea vreme iar cu exercițiile de acolo m-am lasat de fumat. Așa a început această minunată călătorie spre mine. Trei ani de formare în NLP Rezonatz, apoi psihoterapie integrativă, Coaching systemic organizational si acum constelații familiale.

ALISIA ENCO: Cum poti aduce valoare in viata ta cu putin efort?

Este o întrebare care mă provoacă. Oare ce înseamnă puțin efort?

Tot ce mi-a plăcut am făcut. Cănd mă uit la ultimii ani, mai ales, imi dau seama că am ales tot ce ma reprezintă. Am ales antreprenoriatul, am ales alt drum să mă conectez cu oamenii și să daruiesc din talentele mele.

Când pregătesc un workshop sau mă întălnesc cu clienții să aflu nevoile lor aduc valoare în viața mea. Pentru că toți sunt parte a vieții mele. Viața mea este o valoare!

Cand merg cu prietena mea la ski sau bem un ceai în oraș și stăm la o poveste, ca între fete, când merg cu sania sau la patinoar cu  nepoțelul simt că aduc valoare în viața mea. Cănd stăm la o vorbă cu fiica și fiul meu imi dăruiesc valoare sau când dansez tango argentinian….

Când stau acum cu tine și reflectez să răspund la aceste întrebări imi dau valoare, imi respect și onorez viața. Știi, calitatea vieții depinde de calitatea și întrebările pe care ți le pui!

Sigur ca imi place să cred despre mine că sunt o descoperitoare … așa că imi dau voie sa observ cum voi da valoare în continuare.

ALISIA ENCO: Care este definitia succesului din perspectiva dvs.?

Nu cred că rezonez prea mult cu acest cuvânt. Pentru mine Implinirea este valoarea care mă conduce sau implinirea este succesul meu. În urma cu 15 ani nu prea visam să ajung aici, adică visam eu, dar nu prea clar.

Acum știu care este drumul meu, este foarte clar și mă bucur de tot și de toate.

camasa alba in tinuta de business

ALISIA ENCO: Cum descrieti stilul dvs. vestimentar? Va influenteaza acesta starea de zi cu zi?

Cred ca este un stil curajos și creativ, hotărât și încrezător. Am și energia necesară. Când intru intr-o încăpere eman energie. O energie care susține .. care se ia. Cei care mă cunosc știu ce vorbesc. Sigur ca el s-a mai cizelat în timp, dar curajos și creativ a fost tot timpul!

Stilul îmi reflectă starea mea interioară, este o ancoră zilnică de bine.

ALISIA ENCO: Care sunt cele mai importante detalii la care va uitati cand faceti shopping?

In primul rând mă uit la calitatea materialului, la grija cu care au fost lucrate și la eleganța stilului. Cum mă face să ma simt? Ce îmi transmite? Ce transmit?

ALISIA ENCO: Ati ales sa purtati o camasa alba romaneasca Hora Fetelor impreuna cu brosa ALISIA ENCO. De ce v-a convins aceasta tinuta?

A fost dragoste la prima vedere!

In primul rind sunt româncă, iar albul inseamnă un nou început pentru mine!

Camasa alba Hora Fetelor este energia mea … este armonie … flux … este conexiune … curaj și creativitate. Ce fel de business am face fără aceste ingrediente?

Broșa ALISIA ENCO este punctul de unde încep toate!

Am vrut să transmit aceste valori și în business-ul pe care il am. Și vreau să îți marturisesc că am reușit. Feedback-urile primite au fost excelente. Tinuta atrage toate privirile, este altceva!

Eman încredere, fermitate, profesionalism!

Pentru aceasta sedinta foto, doamna dr. Mihaela Frunza poarta camasa alba Hora Fetelor: http://bit.ly/camasa-traditionale si brosa cu magnet Fata din Hora: http://bit.ly/brosa-Hora-Fetelor

www.alisiaenco.ro

Sedinta foto realizata de https://photoeveniment.ro/ in cadrul campaniei Elite Business Women Club Sibiu.

contact@alisiaenco.ro

contact@alisiaenco.ro

Creative alternatives for business outfits with a specific focus on shirts, under the business with a twist philosophy. www.alisiaenco.com

x Close

ALISIA ENCO