Featured Posts

The black shirt with a twist
View Post

Featured Posts

A new must have from ALISIA ENCO
View Post

Featured Posts

ALISIA ENCO AT STITCH@COTERIE NEW YORK
View Post
To top
23 Feb

Brandul ALISIA ENCO prezent la GALATECA

Brandul ALISIA ENCO are placerea de a va invita la Salonul de artă și design, Primavera din cadrul galeriei de arta GALATECA din Bucuresti. Ajuns la a șaptea ediție, acesta își deschide porțile din 26 februarie 2020 cu o selecție de obiecte de artă, design, bijuterie de autor și accesorii vestimentare. Peste 20 de artiști și designeri celebrează primăvara sub semnul extravaganței. Puteti admira, proba si cumpara atat camasile de dama ALISIA ENCO brodate cu motive traditionale romanesti, cat si cele pentru barbati, camasile florale, dar si o serie de accesorii creative.

Camasi ALISIA ENCO
Romanian shirt ALISIA ENCO

Primavera 2020 vorbește despre fericire, atitudine, bucuria exploziei de culoare, despre vacanțe pe malul mării și seri de neuitat. Ce aduce nou primăvara 2020…culori tari, vibrante, pornind de la albastru clasic la Lush Lava, o combinație de portocaliu cu roșu, ce ne duce cu gândul la asfințit, Aqua Menthe ce asociază albastrul oceanului cu verdele viu al mentei, cu dor de vacanțe tropicale și Phantom Blue, tonuri de indigo și albastru navy. 

accesorii romanesti

Anul acesta, salonul marchează și redeschiderea shopului on line neogalateca.ro,  cu noi servicii și secțiuni dedicate celor ce apreciază cadourile speciale, precum și companiilor sau instituțiilor care au nevoie de un furnizor constant și validat de obiecte de artă și design – NeoX.

Mansete ALISIA ENCO
camasa alba grandeur

Primavera, Ediția a VII. Extravaganța.

http://www.galateca.ro

Salon de artă și design, 26 februarie 2020 – 8 martie 2020

Marti – Vineri12.00 – 20.00
Sambata11.00 – 19.00
Duminica, LuniInchis

www.alisiaenco.ro

Guler Floare de Mai ALISIA ENCO

contact@alisiaenco.ro

contact@alisiaenco.ro

Creative alternatives for business outfits with a specific focus on shirts, under the business with a twist philosophy. www.alisiaenco.com

x Close

ALISIA ENCO